...
مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی استان گفت: نشست کارگروه فرهنگ سازی مصرف کالاهای سلامت محور با حضور نماینده استاندارد نماینده دامپزشکی و جمعی از مدیران معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر هوشنگ یاری پور عنوان کرد: در این نشست مقرر شد در خصوص فرهنگ سازی مصرف کالاهای سلامت محور پروتکلهای لازم تهیه، میزگردی در صدا و سیما برگزار و در خصوص انجام مصوبات تقسیم کار بین ادارات مربوطه صورت پذیرد.
وی عنوان کرد: در راستای فرهنگ سازی مصرف کالاهای سلامت محور باید آموزش و اطلاع رسانی به صورت هدفمند و با بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی باشد.
دکتر یاری پور اظهار داشت: ضروری است موارد مهم، خطرناک و دارای ریسک بالا که با سلامت جامعه ارتباط دارد را هدف قرار داد و نسبت به آن جامعه را حساس نمود.
وی با بیان اینکه اموزش عمومی در خصوص تشخیص کالاهای سلامت محور اصل و فیک نیز باید در اولویت قرار گیرد، گفت: مقرر شد این کارگروه هر دو هفته یکبار برگزار و موارد بحرانی و مهم شناسایی، تصمیمات لازم در خصوص آنها اتخاذ و به ادارات و سازمان های مرتبط جهت اجرای پروتکل ها، ابلاغ گردد.